Website laten maken voor kitbedrijven

Binnen 14 dagen een professionele website zonder grote investering vooraf

Ideaal voor kitbedrijven die online willen groeien en die zelf geen tijd hebben om een website te maken en onderhouden.
Al vanaf € 33,95 per maand.

Vraag info aanHoe werkt het?
Website voor kleinbedrijf Tegelzetter Jaarsveld
Website voor ZZP Kitbedrijf RSG in Tilburg
Website voor ZZP bedrijf Habe Timmerwerken in Tilburg

Specialist websites voor kitbedrijven

Wil je een website laten maken voor jouw kitbedrijf?

Als zelfstandig kitter, weet je dat het belangrijk is om je als kitbedrijf goed te promoten. Klanten bellen niet vanzelf aan als ze niet weten wat je doet. Daarom moet je je laten zien en  jezelf onderscheiden van de concurrentie. Daarmee zien potentiële klanten wat jij voor hen doet. 

Misschien heb je gemerkt dat het moeilijk is om op te vallen in de drukke markt, en dat het lastig is om voor jouw kitbedrijf de juiste klanten te bereiken.

Het is frustrerend om te zien hoe andere kitbedrijven een continue stroom van klanten hebben, terwijl jij je afvraagt wat je verkeerd doet. Je hebt geprobeerd te netwerken, visitekaartjes uit te delen en social media te gebruiken, maar het levert gewoon niet het gewenste resultaat op. 

Hoe kun je dit omslaan en de gewenste groei realiseren?

Het antwoord ligt in het laten maken van een professionele website. Eentje die speciaal is ontworpen om je als kitbedrijf te promoten. Een website helpt je om:

 1. Je professionele imago te versterken – Een goed ontworpen en onderhouden website straalt professionaliteit uit. Klanten zien zo wat je gedaan hebt voor anderen en daarmee laat je zien dat je een serieus kitbedrijf bent. Daardoor zullen potentiële klanten jouw kitbedrijf eerder als betrouwbaar en deskundig beschouwen.
 2. Je online zichtbaarheid te vergroten in zoekmachines – Want een goed gebouwde website, zowel technisch dan wel met een SEO strategie, zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent in zoekmachines. Daardoor vinden potentiële klanten je sneller en makkelijker. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van mond-tot-mondreclame en dat je zelf nieuwe klanten kunt aantrekken.
 3. Je vakkundigheid laten zien – Een website geeft je de kans om je vaardigheden, ervaring en succesverhalen te delen. Ook dit helpt om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten en hen ervan te overtuigen dat jij het kitbedrijf bent dat aan hun verwachtingen voldoet.
 4. Je werk te laten zien – Laat je beste projecten zien en toon aan dat je de kwaliteit en expertise hebt om te voldoen aan de verwachtingen van klanten. Een online projectoverzicht  maakt het gemakkelijk voor potentiële klanten om jouw werk te bekijken en zich een beeld te vormen van wat je kunt.
 5. Persoonlijk contact te maken – Vertel je verhaal en laat zien wie je bent als persoon. Dit helpt je om een emotionele connectie op te bouwen met potentiële klanten, waardoor je jezelf onderscheidt van de concurrentie.

Ben jij klaar voor de volgende stap? En wil je minder afhankelijk zijn van anderen voor de promotie van je bedrijf? Zet de eerste stap en maak een afspraak. Een gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Full service website pakketten voor kitbedrijven

Voor online succes!

Een betaalbare professionele website laten maken? Kies voor een succes pakket. Perfect voor kitbedrijven die geen gehannes willen met een website.

Alles geregeld voor jou

Support, hosting, backups, veiligheid, onderhoud en updates. Je krijgt een snelle website die up-to-date is.

Toekomst bestendig

Wil je later je website uitbreiden als je daar aan toe bent? Dan kan dat makkelijk en efficiënt in de bestaande website.

Professionele website

Met een goede website geschikt voor desktop en mobiel kom je professioneel over. Dat geeft vertrouwen aan poteniële klanten.

Reviews Hamerklap

Wat zeggen anderen

Bekijk deze reviews van bestaande zzp klanten die een website hebben laten maken zodat ze online klanten kunnen werven.

 • Snelle levering, komt afspraken na

  "De manier van werken van Hamerklap is echt super. David communiceert duidelijk en levert snel. De wensen die ik had voor mijn website zijn adequaat en helder verwerkt. De website is snel en goed vindbaar op google. Binnen no-time stond de website al op de 1e pagina! Hoe hij dit zo makkelijk geregeld heeft is bijzonder. Hamerklap is een absolute aanrader als het aankomt op prijs/ kwaliteit. Geen loze beloftes zoals ik bij andere partijen heb ervaren."

 • Ben blij met de nieuwe website

  "Ben blij met de website die Dave heeft gemaakt voor ons. En we staan ook hoog in Google. Dat merken we, want we worden regelmatig gebeld. Het is was makkelijk en snel geregeld, want hij heeft alles voor ons gedaan."

 • Duidelijke website

  "Mooi en duidelijk website makkelijk te vinden voor de mensen echt een aanrader."

Hoe werkt het

4 stappen naar online succes

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

 1. Vrijblijvend Gesprek

  De eerste stap is een gesprek. Wat wil je, wat zoek je? Je krijgt te horen wat mogelijk is en wat dat kost.

 2. Akkoord voorstel

  Bij akkoord inventariseer ik meteen wat je wilt of al hebt. Denk aan een logo, teksten, reviews en afbeeldingen.

 3. Website ontwikeling

  Als alles compleet is, dan ga ik aan de slag. Als het klaar is dan bekijken we het resultaat. Ben je tevreden? Dan stap 4.

 4. Live

  De website gaat live. Hier hebben we naar toegewerkt. Jouw online succes begint op dat moment!

Wat kost een website laten maken voor kitbedrijven

Prijzen professionele website voor kitbedrijven

Voor wie is dit ideaal? Je bent zzp'er, of je hebt een klein kitbedrijf en je wilt zelf niets doen aan je website. Daarnaast wil je soms ondersteuning hebben, zonder dat je daar meteen een rekening voor krijgt.

Starters website

Minimaal

33,

Per maand - 24 maanden

Ben je een startende ondernemer? Of wil je alleen een basis website met de mogelijkheid om in de toekomst snel en makkelijk te kunnen uitbreiden? Dan is dit pakket ideaal voor jou.

Wat krijg je:

 • Een homepagina, over ons pagina en contactpagina met formulier
 • Maandelijks support en ondersteuning als je dat nodig hebt
 • Één e-mailadres
Ja, hiermee wil ik starten
Plan een gratis en vrijblijvend gesprek
Meest gekozen

Professionele website

Essentiële elementen

57,

Per maand - 24 maanden

Je bent al een tijdje bezig, je wilt graag je projecten laten zien. Daarnaast wil je een gedegen fundament leggen voor klantwerving online? Dan is dit pakket ideaal voor jou.

Wat krijg je:
 • Alles van het starters websitepakket
 • Maandelijks support en ondersteuning als je dat nodig hebt
 • Service-/dienstenpagina's, of projectpagina's of een blogpagina
 • Twee e-mailadressen
Ja, dit is wat ik wil
Plan een gratis en vrijblijvend gesprek

Zakelijk+ website

compleet pakket

139,

Per maand - 24 maanden

Voor bedrijven die een stevig fundament nodig hebben voor marketing activiteiten. Inclusief uitgebreide bezoekers en zoekmachine rapportages voor een uitgekiende marketing strategie.

Wat krijg je:
 • Alles van het professional websitepakket
 • Maandelijks support en ondersteuning als je dat nodig hebt
 • Dienstenpagina's, projectpagina's en blogpagina's
 • Wekelijkse SEO-rapportage voor 25 zoekwoorden (t.w.v. € 26,95 p/mnd)
 • Google Analytics, Google Tagmanager, AVG cookie notice
Ja, ik wil dit top pakket
Plan een gratis en vrijblijvend gesprek

Vaker gestelde vragen

Bekijk hier de vaker gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met me op.

Contact opnemen

Ja, dat kan zeker. Soms wil je iets veranderen, of laten aanpassen. Dat gebeurt vaker. Wanneer dit meer tijd kost dan dat er in het pakket zit, laat ik je dat vooraf weten.

De overeenkomst duurt 24 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Je website begint al voor je te werken zonder dat je een hoge investering moet doen vooraf. Gewoon een vast laag maandelijks bedrag. Daarnaast is alles geregeld, jij hoeft zelf niets te doen. Geen onderhoud, geen updates, geen aanschaf van plugins, geen hosting, helemaal niets.

Dat betekent dat je website altijd veilig en up to date is zonder extra kosten.

Omdat ik al meer website heb gemaakt voor ZZP’ers en kleine bedrijven weet ik wat goed werkt en wat niet.

Het grootste voordeel voor jou is dat je zelf geen kennis hoeft te hebben. Alles wordt voor je gedaan.

Je krijgt een relatief simpele website. Geen ingewikkelde designs. Geen complexe functionaliteiten. Technisch zit alles goed in elkaar, net zo goed als een op maat project bij Spijkerslag. Dat zorgt ervoor dat je website snel is en Google geen technische problemen ziet die je beperken in je ranking.

Een website op maat laten maken gaat samen met een voortraject. Een uitgebreid SEO onderzoek, concurrentie onderzoek en het ontdekken van online mogelijkheden, uitgebreide website structuur, op maat functionaliteiten en meer. Dat vereist een investering vooraf. Een website van Spijkerslag kost tussen de € 1900,- tot € 5500,-. Dat is exclusief hosting en onderhoud. Daarnaast volgt een traject met actieve campagnes om bezoekers naar je site te trekken. Dat zit niet in het Hamerklap concept. Uiteraard is in overleg een extra traject mogelijk.

Een website van Hamerklap is perfect voor ZZP’ers en kleine bedrijven die gewoon zichtbaar willen zijn. Je krijgt een professionele website die vertrouwen wekt bij potentiële klanten. En klanten, zoals Habe Timmerwerken, RSG Kitvoegafdichting en Jaarsveld Tegelwerken, krijgen wekelijks opdrachten binnen via de website.

Anderzijds, dit concept is niet mogelijk voor elk type bedrijf. Wil je bijvoorbeeld veel spullen online verkopen, dan kan ik je helaas niet helpen.

Past jouw bedrijf wel in het concept, dan is het voordeling voor je. Want het voordeel van een Hamerklap website is dat je makkelijk uit kunt breiden. Een uitgebreid traject zoals bij een “op maat website” kan later ook nog. Zonder dat we de hele website moeten verbouwen.

Afhankelijk van het pakket het je recht op een aantal minuten support. Dat kan zijn voor een wijziging in de tekst, openingstijden of afbeeldingen. De minuten zijn als volgt opgebouwd.

 • Starter website 6 minuten per maand
 • Professionele website 12 minuten per maand
 • Business+ website 18 minuten per maand

Niet gebruikte minuten kan je niet meenemen naar de volgende maand. Misschien lijkt het weinig, maar dit is in de regel ruim voldoende. Want de meeste klanten maken nog niet eens gebruik van 6 minuten support per maand.