Professionele website voor ZZP'ers en kleine bedrijven in de Bouw

  Zonder opstartkosten of hoge investering vooraf
  Alles wordt voor je gedaan - Website design, ontwikkeling, hosting, onderhoud, tussentijdse wijzigingen
  Google geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in zoekmachines
Geen grote investering vooraf
Websites voor Schilders en kitters
Websites voor stratenmakers

Full service website pakketten

Voor online succes!

 Een betaalbare professionele website laten maken? Kies voor een succes pakket. Perfect voor ZZP'ers en kleine bedrijven die geen gehannes willen met een website.

Alles geregeld voor jou

Support, hosting, backups, veiligheid, onderhoud en updates. Je krijgt een snelle website die up-to-date is.

Toekomst bestendig

Wil je later je website uitbreiden als je daar aan toe bent? Dan kan dat makkelijk en efficiënt in de bestaande website.

Professionele website

Met een goede website geschikt voor desktop en mobiel kom je professioneel over. Dat geeft vertrouwen aan poteniële klanten.

Website laten maken voor ZZP en kleinbedrijf

Werf nieuwe klanten met een professionele website

Stel je het laten maken van een website al een tijdje uit? Dan ben je niet de enige. Het klinkt makkelijk; "Even een website laten maken...". Dat is het niet, er komt meer bij kijken dan je vooraf denkt. Want als het zo makkelijk was, dan had je het al wel gedaan.

Je wilt wel een website laten maken voor je bedrijf, maar je weet niet waar je moeten beginnen. En het is onduidelijk wat je zelf moet doen om het voor elkaar te krijgen.

Al die vragen en onzekerheden maken de stap om eindelijk een website te laten maken nog moeilijker. Dan moet je nog op zoek naar een webdesign bedrijf dat bij jou past. En is die webdesigner wel te vertrouwen. Want je zit tenslotte niet te wachten op vervelende verrassingen.

Daarom biedt Hamerklap je een makkelijke oplossing. Je weet precies van te voren wat je kwijt bent en hoe lang het duurt. Daarnaast kan je alles uit handen geven. Jij hoeft niets te doen. En ook nog eens zonder dat je meteen een grote investering hoeft te doen. Daarnaast krijg je elke maand support op je vragen als je dat nodig hebt.

Maak meteen een afspraak. Dan help ik je verder. De afspraak is trouwens geheel vrijblijvend. Echt waar. Besluit je na ons gesprek om het toch niet te doen. Geen probleem. Je zit nergens aan vast en ik val je daarna ook niet meer lastig.

Een van de projecten voor een ZZP'er in de bouw

Sinds dat RSG Kitvoegafdichting een website heeft krijgt hij maandelijks meerdere aanvragen van particulieren en offerte aanvragen van bedrijven.

RSG heeft een website laten maken

Tarieven website pakketten

Tarieven website per maand

Geheel zonder zorgen een professionele website. Inclusief website design, hosting, onderhoud, licenties, tussentijdse wijzigingen en een e-mailadres

Starters website

Voor beginnende onderneming

35,

Per maand - 24 maanden

Ben je een startende ondernemer? Of wil je alleen een basis website met de mogelijkheid om in de toekomst snel en makkelijk te kunnen uitbreiden? Dan is dit pakket ideaal voor jou.

Wat krijg je:

 • Een home pagina, reviews overzicht, over ons pagina en contactpagina met formulier
 • Inclusief hosting en onderhoud
 • Maandelijks support en ondersteuning als je dat nodig hebt
Plan een gratis en vrijblijvend gesprek
Meest gekozen

Professionele website

Perfect voor online klantwerving

59,

Per maand - 24 maanden

Je bent al een tijdje bezig, je wilt graag je projecten laten zien. Daarnaast wil je een gedegen fundament leggen voor klantwerving online? Dan is dit pakket ideaal voor jou.

Wat krijg je:
 • Alles van het starters website pakket
 • Service-/dienstenpagina's, of projectpagina's of een blog. Goed voor de vindbaarheid van je website
 • Maandelijks support en ondersteuning als je dat nodig hebt
Plan een gratis en vrijblijvend gesprek

Zakelijk+ website

Compleet pakket

151,

Per maand - 24 maanden

Voor bedrijven die een stevig fundament nodig hebben voor resterende marketing activiteiten? Inclusief uitgebreide bezoekers en zoekmachine rapportages voor een uitgekiende marketing strategie.

Wat krijg je:
 • Alles van het professional website pakket
 • Dienstenpagina's, projectpagina's en blogpagina's
 • Maandelijks support en ondersteuning als je dat nodig hebt
 • Wekelijkse SEO rapportage voor 25 zoekwoorden (t.w.v. € 26,95 p/mnd)
 • Google Analytics, Google Tagmanager, AVG cookie notice
Plan een gratis en vrijblijvend gesprek

Reviews Hamerklap

Wat zeggen anderen

Bekijk deze reviews van bestaande ZZP klanten die een website hebben laten maken zodat ze online klanten kunnen werven.

Vaker gestelde vragen

Bekijk hier de vaker gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met me op.

Contact opnemen

Ja, dat kan zeker. Soms wil je iets veranderen, of laten aanpassen. Dat gebeurt vaker. Wanneer dit meer tijd kost dan dat er in het pakket zit, laat ik je dat vooraf weten.

De overeenkomst is voor minimaal 24 maanden, daarna loopt het per maand door. Na deze periode is het maandelijks opzegbaar. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Je website begint al voor je te werken zonder dat je een hoge investering moet doen vooraf. Gewoon een vast laag maandelijks bedrag. Daarnaast is alles geregeld, jij hoeft zelf niets te doen. Geen onderhoud, geen updates, geen aanschaf van plugins, geen hosting, helemaal niets.

Dat betekent dat je website altijd veilig en up to date is zonder extra kosten.

Omdat ik al meer website heb gemaakt voor ZZP’ers en kleine bedrijven weet ik wat goed werkt en wat niet.

Het grootste voordeel voor jou is dat je zelf geen kennis hoeft te hebben. Alles wordt voor je gedaan.

Je krijgt geen ingewikkelde designs waar veel uur besteed wordt aan een design op maat. En de site heeft geen complexe functionaliteiten. Uiteraard, is dit op maat later wel toe te voegen als je dat nodig hebt.

Wat krijg je wel

Technisch zit alles goed in elkaar, net zo goed als een op maat project bij Spijkerslag. Dat zorgt ervoor dat je website snel is en de site is Google geoptimaliseerd voor een goede ranking.

Verschil met een website op maat laten maken

Een website op maat laten maken gaat samen met een voortraject. Dat houdt in: Een uitgebreid SEO onderzoek, concurrentie onderzoek en het ontdekken van online mogelijkheden, uitgebreide website structuur, op maat gemaakte functionaliteiten en meer.

Dat vereist een hogere investering vooraf. Een website van Spijkerslag is vanaf € 1400,- tot € 3500,-. Dat is exclusief hosting en onderhoud. Het Hamerklap concept begint vanaf € 33,95 per maand. Dat is natuurlijk niet te vergelijken.

Bij Spijkerslag volgt meestal ook een traject met actieve campagnes om bezoekers naar je site te trekken. Dat zit natuurlijk niet in het Hamerklap concept. Uiteraard is in overleg een extra traject mogelijk dat past bij jouw wensen en budget.

Voor wie is dit concept ideaal?

Een website van Hamerklap is perfect voor ZZP’ers en kleine bedrijven die gewoon zichtbaar willen zijn. Je krijgt een professionele website die vertrouwen wekt bij potentiële klanten. En mijn huidige klanten, zoals Habe Timmerwerken, RSG Kitvoegafdichting en Jaarsveld Tegelwerken, krijgen wekelijks opdrachten binnen via de website.

Anderzijds, dit concept is niet mogelijk voor elk type bedrijf. Wil je bijvoorbeeld veel spullen online verkopen via een webshop, dan kan ik je helaas niet helpen.

Ben je zzp’er, of heb je een klein bedrijf? Maak een afspraak, dan luister ik naar jouw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Daarnaast krijg je advies over de beste investering voor de fase waarin jij met je bedrijf zit. Want het voordeel van een Hamerklap website is dat je later makkelijk uit kunt breiden. Een uitgebreid traject zoals bij een “op maat website” kan later ook nog. Zonder dat we de hele website moeten verbouwen.

RSG Kitvoegafdichting heeft dit bijvoorbeeld gedaan. Die begon met een één-pagina website. Hij merkte dat hij wekelijks aanvragen kreeg via de site. Daarom heeft hij na 8 maanden de site uit laten breiden om een groter gebied te bereiken.

Afhankelijk van het pakket het je recht op een aantal minuten support. Dat kan zijn voor een wijziging in de tekst, openingstijden of afbeeldingen. De minuten zijn als volgt opgebouwd.

 • Starter website 6 minuten per maand
 • Professionele website 12 minuten per maand
 • Business+ website 18 minuten per maand

Niet gebruikte minuten kan je niet meenemen naar de volgende maand. Misschien lijkt het weinig, maar dit is in de regel ruim voldoende. Want de meeste klanten maken nog niet eens gebruik van 6 minuten support per maand.

Nee, ondanks dat het een goedkoop website concept is, werk ik niet met vaste thema’s. Elke website heeft op maat elementen die van toepassing zijn op jouw bedrijf. Bekijk de projecten pagina voor enkele website voorbeelden en daar zie je enkele websites die voor klanten zijn opgeleverd.

Het werkt als volgt. Een nieuw website project begint met een gesprek. Tijdens dat gesprek blijkt al snel wat we nodig hebben om jouw website te maken. Heb je al afbeeldingen en teksten, dan zijn we snel klaar. Heb je geen afbeeldingen en/of teksten, dan moet je die eerst verzorgen. Pas als de de teksten en afbeeldingen compleet zijn, start ik met het bouwen van de website.

Heb je geen afbeeldingen of teksten en wil je dat laten maken? Dan kan ik je daarbij helpen, of je besteed het helemaal uit.

Als de afbeeldingen en de teksten klaar zijn, dan kan ik de website binnen 14 dagen online zetten.

Nee, fotografie en teksten schrijven zit niet in het pakket. Wel kan ik dat voor je verzorgen.

Het maken van de website structuur zit wel in het pakket. Zo weten we precies wat er aan afbeeldingen en teksten nodig is om de website te maken.

Wanneer je een Professionele website of Zakelijk+ website hebt, dan wordt het na 24 maanden goedkoper. Want na 24 maanden binnen één pakket betaal je het bedrag van het goedkoopste website pakket. Om het duidelijker uit te leggen geef ik je hier een paar voorbeelden.

Voorbeeld 1: Je bent ingestapt bij een Starters website pakket en je doet geen upgrade, dan verandert er voor jou niets.

Voorbeeld 2: Je stapt in bij het Professionele website- of Zakelijk+ pakket, dan wordt je het na 24 maanden goedkoper.

Voorbeeld 3: Je stapt in bij een Starter website pakket en na 8 maanden doe je een upgrade. Dan betaal je de eerste 8 maanden het Starter website tarief, daarna 24 maanden het bedrag van de upgrade en dan betaal je weer het tarief voor een Starters website.