Over Hamerklap

Hamerklap Webdesign is een concept van Spijkerslag om zo goedkoop mogelijk website te maken voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Zodat zij voor een laag bedrag toch een goed werkende website hebben.

Het hebben van een goedlopende website wordt vaak overschat en daarnaast ook onderschat. Overschat in de zin van: “Als ik een website heb, dan krijg ik het te druk”. Nou, dat gaat echt niet vanzelf en met elke website. Maar tevens wordt het ook onderschat in de zin van: “Ik heb geen website nodig, want ik heb voldoende werk”. Dat is precies het moment dat je het wel moet doen. Bouw aan je imago, zorg dat je laat zien wat je doet en professioneel overkomt. Er komt altijd een mindere tijd aan en zo ben jij voorbereid op dat wat gaat komen.

Verschil website van Hamerklap en Spijkerslag

Het verschil zit hem met name in het ontwikkelingstraject. Een website via Spijkerslag kost minimaal € 1400,-, maar meestal meer dan € 2500,-. Dat komt omdat er veel tijd wordt besteed aan onderzoek, SEO, marketing en design. Echter de gebruikte techniek is exact hetzelfde.

Hamerklap levert wel een design op maat en ook passend bij jouw bedrijf, maar de energie die in onderzoek en marketing wordt gestoken is een stuk minder. Daarom kost het minder tijd om een website te maken. Later kan je altijd nog de stap zetten om uit te breiden, eerst maar eens omzet maken zeg ik altijd.

Waarom Hamerklap Webdesign

Waarom dan wel een Hamerklap website nemen. Het is vooral interessant als je nog geen website hebt, of je hebt een zelfbouw website, dan ben je beter af met een professionele website. Dat oogt beter voor potentiële klanten en je straalt een professioneler imago uit. Daarnaast krijg je tips om je online imago te versterken en verbeteren.

Tevens heb je geen technische kennis nodig. En ook het knutselen aan je website in de avonden en weekenden is niet nodig. Want je geeft gewoon door wat je aan wilt passen en ik regel dat voor je. Elke maand krijg je een aantal support minuten waarin je de aanpassen kan laten doen.

Samen doorlopen we deze stappen

Hoe werkt het

De weg naar een nieuwe website bestaat altijd uit het nemen van een paar stappen. Ben jij klaar om de eerste stap te zetten?

Ja, ik wil een gesprek
 1. Kennismakingsgesprek

  Oriënterend gesprek over jouw bedrijf en waar je naar toe wilt. We weten dan snel genoeg of een website je daarbij kan helpen.

 2. Inventarisatie

  Wat heb je al en wat wil je? Denk daarbij aan een logo, teksten, afbeeldingen, e-mailadres, domeinnaam en dat soort zaken.

 3. Wat kost het

  Je krijgt direct een prijsopgave. Je weet dus meteen waar je aan toe bent.

 4. Akkoord

  Zie je het allemaal zitten? Dan ga ik aan de slag voor jou. Het doel is om binnen 14 dagen online te gaan met jouw nieuwe website.

 5. Bekijken van het resultaat

  We bekijken samen het resultaat. Ben je tevreden, dan gaan we snel LIVE zodat je snel gevonden wordt op internet.

 • Snel online

  Binnen 14 dagen jouw nieuwe website online.

 • Snelle website

  Elke website is geoptimaliseerd voor snelheid.

 • Google geoptimaliseerd

  Een sterke basis voor een goede Google ranking is inbegrepen.

 • 5

  Jaar ervaring

 • 76

  Projecten

 • 2

  Weken levertijd